-HCO netværket giver mit firma masser af jobs

75 malersvende, byens bedste sprøjtemaler og butik på Østerbro 12-14 i Odense. Dagens bedste tilbud, spørg Knud Larsen.

-Det er overvældende, hvad jeg og firmaet DCM Malerfirma har fået af maleropgaver, siden jeg for cirka fire måneder siden blev en del af netværket omkring HC Odenses herrer, siger DCM’s nye direktør Knud Larsen, da vi møder Knud Larsen til netværksmøde på Fyns Stiftstidende.

– Der er masser af synergi ved, at vi mødes over et morgenrundstykke, i dag hos Fyns Stiftstidende. I næste måned hos et nyt firma, fortsætter Knud Larsen. I dag har vi fået en kort orientering om HC Odense, et kort oplæg fra styrmanden på netværksmøderne, Søren – Fohlmann.communications, og den næste time med ti minutters intervaller one to one samtaler med flere af de øvrige netværksdeltagere. Netværksmøderne er meget strukturerede og velorganiserede, og har givet mig mulighed for at møde nye erhvervsrelaterede samarbejdspartnere, fortsætter Knud Larsen.

-HC Odense Herrers netværk betragter jeg som et mindre netværk med den klare mulighed at få pænt nære relationer til alle deltagerne. Knud Larsen har tidligere været med i større netværk med mindre succes, fordi det nære kendskab er alt afgørende for samarbejde om mulige nye arbejdsopgaver.

Byens bedste sprøjtemaler

Knud Larsen fortæller med overbevisning i stemmen, at firmaet har byens bedste sprøjteværksted, der styres med sikker hånd og stor ekspertise af en sprøjtemaler, der nyder stor anerkendelse, og af kolleger betragtes som maleren, der kan præstere det ypperste, når gamle døre og møbler skal renoveres og fremstå med den smukkeste glatte glans.

Firmaets 75 malersvende byder ind med store maleropgaver overalt på Fyn, og med en del opgaver hos netværkets firmaer. Butikken på Østerbro 12-14 er leveringsdygtig i kvalitetsprodukter fra industrielle produkter til maling til private.

Knud Larsen blev ansat som administrerende direktør pr. 1. februar 2017. Han har en baggrund som bankuddannet, og tidligere direktør i Dansk Automat Brancheforening.

Knud Larsen har ikke kun glæde af morgennetværksmøderne, men også at mødes til HC Odenses håndboldkampe i Dalumhallen, at spise sammen med de andre sponsorer og mærke den fortættede stemning inden kampene i hallen. Kampene og resultaterne er vigtige, men det allervigtigste for Knud Larsen er, for ham det nyeste tiltag…….Erhvervsnetværket med samarbejde på såvel det sociale som det forretningsmæssige plan hos HC Odenses Herrer.

Af: Kai Holm