HC Odense var på hælene i store dele af udekampen med Randers HH, men alligevel lykkedes det drengene at hive det ene point med hjem til Odense.

HC Odense startede kampen i fin stil og fulgte med hjemmeholdet til 12-11 men herefter gik luften ud af HCO-ballonen. Specielt defensiven og returløbet gav for store rum væk til Randers, som udnyttede det prompte, og det var medvirkende til, at hjemmeholdet kunne gå til pause foran med 19-14.

Imponerende slutspurt

Efter pausen blev defensiven stabiliseret, og forspringet blev formindsket til 1 mål ved stillingen 19-18. Herefter fik hjemmeholdet igen gang i spillet, og med et kvarter tilbage førte Randers 26-21. En imponerende slutspurt og en stærk målmandspræstation fra Loke Brasen, gjorde at HCO fik kontakt ved 26-26 med 2 minutter igen.
Hjemmeholdets store spiller, Jacob Aaquist, bragte hjemmeholdet foran med 27-26 med 40 sekunder igen, men HCO-angrebet bevarede det kølige overblik, og med 5 sekunder igen kunne Andreas Madsen udligne til slutresultatet 27-27.

HCO-cheftræner Martin Hjortshøj udtaler efter kampen “Defensivt gav vi Randers for store rum i første halvleg, men vi fik stabiliseret vores defensiv efter pausen, også stod Loke godt. Det er stærkt af spillertruppen at blive ved med at tro på tingene og hinanden.

Kampen i tal
Rander HH – HC Odense: 27 – 27 (19-14)

Randers: Jacob Aaquist 8, Frederik Skoda 5, Toke Schøder 5, Joachim Enggard 5, Michael Kabel 2, Andreas Krogshede 1, Daniel Minke 1. 

HC Odense: Andreas Madsen 6, Lasse Laursen 4, Andreas Herlufsen 4, Morten Glasius 3, Mikkel Søby 3, Christoffer Werenberg 2, Morten Kirkeby Nielsen 2, Niklas Andreasen 2 og Mathias Pilgaard 1. 

Lokalbrag i idrætshallen

Næste opgave for HC Odense er fredag den 9. november, hvor lokalrivalerne fra Otterup HK kommer på besøg i Odense Idrætshal. Drengene har brug for al den opbakning de kan få, så tag i Odense Idrætshal og hjælp drengene.