HC Odense vandt tirsdag aften første duel i kampen om en plads i næste sæsons 1. division.

En velbesøgt Odense Idrætshal kom hele følelsesregistret igennem, da HC Odense efter en hård fight sikrede sig en sejr på 33-28 over Rækker Mølle. HC Odense startede kampen som lyn og torden og fik hurtigt skabt sig et hul til gæsterne. Efter et kvarters spil ændrede kampen dog fuldstændig karakter, og alt for mange personlige HCO-fejl blev hårdt straffet af et godtkæmpende Rækker Mølle-mandskab. Forspringet blev hurtigt spist, og gæsterne kunne gå til pause foran 14-15.

Efter pausen fortsatte gæsterne i teten, indtil hjemmeholdet fik skabt kontakt ved 19-19. Herefter fulgtes de to hold pænt ad, inden de orange – blandt andet via en fremragende Andreas Madsen og et flot indhop af den rutinerede målmand, Carsten Malmberg – fik skabt det afgørende hul.

Det var en meget vigtig sejr for os. Den giver ro. Jeg kunne godt mærke, at nerverne var noget oppe og køre før kampen, men nu ved spillerne, at selv om det skulle glippe på lørdag, så er der endnu en chance. Vi fik vist, at vi er stærkest fysisk, og at vi har flere ressourcer, og det skal vi bygge videre på i returopgøret“, lød det fra cheftræner Martin Hjortshøj efter kampen.

Næste kamp er på lørdag den 27. april kl. 15.00 i Rækker Møller Hallen