HC Odense havde chancen for at få uafgjort i udekampen mod Køge, men chancen blev forspildt, og drengene måtte rejse hjem med et nederlag på 24-25.

Det var ellers et topmotiveret HC Odense-mandskab, der fra start satte sig på kampen. Angrebsspillet flød og i den anden ende var Mathias Mosel en sikker sidste skanse, hvilket medførte, at de orange en overgang var foran med 5 mål. Et par HCO-udvisninger i slutningen af halvlegen viste sig at blive dyre, og hjemmeholdet spiste lidt af føringen til halvlegsresultatet 10-12. Efter pausen var det Køge, der sad på kampen, og HCO der havde svært ved at åbne Køge-forsvaret, som medførte store scoringspauser. Med 45 sekunder tilbage af opgøret og stillingen 25-24, havde HC Odense muligheden for at udligne, men chancen blev forspildt.

Drengene kæmper videre i træningslokalet, og næste opgave er allerede fredag. Her kommer HEI Skæring på besøg i Dalumhallen. Drengene har brug for stor opbakning, så kom i Dalumhallen fredag 20.30 og hjælp drengene på vej.  

Køge – HC Odense 25-24 (10-12)
Målscorere:
Køge Håndbold:
Brian Ankersen 7, Bastian Skytte 6, Jakob Rasmussen 4, Mathias Brandt 3, Mikkel Leth 2, Anton Skou Møller 1, Mikkel Bech 1, Angutimmark Kreutzmann 1

HC Odense: Andreas Banggaard Herlufsen 6, Mikkel Søny 3, Niklas Andreasen 3, Christoffer Werenberg 2, Morten Glasius 2, Andreas Madsen 2, Frederik Dinsen 2, Morten Kirkeby Nielsen 1, Lasse Rosendahl 1, Lasse Laursen 1