Et udfald i begge ender på 7 minutter kostede dyrt for HC Odense herrer som tabte perioden 6-0. Det betød, at de tabte 24-28 til storsatsende Ajax København

Af Michael Hansen

Skuffelsen stod malet i ansigtet på efter spillerne aftenens kamp. Det var et af de nederlag, som gjorde ondt i sjælen, fordi drengene desværre ikke var til stede i 7 minutter, og det kostede det hele.

Gæsterne fra Ajax København fik den bedste start på kampen, og to hurtige mål af Martin Risom betød, at Ajax kom foran med 2-0. Andreas Banggaard slog dog hurtigt tilbage til med to scoringer den anden vej. Det nåede ligeledes at blive 3-3 inden klokken havde rundet 6 klik på uret.

Derfra gik HC Odense desværre helt i stå, og tabte en periode på syv minutter med 6-0. Stillingen var derfor 3-9 efter 14 min. Afstemningen mellem målmand og forsvar var ikke helt på plads, og Ajax scorede på alt.

Det var dog ikke, fordi trænerteamet ikke forsøgte at løse problematikkerne, indenfor kampens første 20 minutter havde alle været i spil, og angrebsmæssigt bidrog kampens bedste Magnus Nowak med flotte aktioner. Det bragte stille og roligt HC Odense tættere på inden pauseteen. 16-13 førte gæsterne ved halv tid.

Ajax kørte meget med de samme spillere, og det var spændende at se om HC Odense bredde kunne gøre udslaget.

HC Odense fortsatte de fine takter efter pausen, men stolperne stod i vejen for to Nowak missiler. Det betød, at Ajax bibeholdt 3-målsføringen.

HC Odense kæmpede lystigt videre, og da Frederik Dinsen reducerede til 17-18, lugtede hallen for alvor blod, men 5 af de rigtige store chancer blev brændt på Ajax’s Nikolaj Pedersen, og da to af dem skete i undertal, smed keeperen bolden i det åbne HC Odense mål. Det tog brodden af comebacket, og fra 3-3 kom HC Odense aldrig på lige igen.

Kampen endte 24-28. HC Odense vil ærgre sig over at have et udfald på 7 minutter. Derudover var der en for stor spildprocent på de rigtige store chancer.

Selvom drengene naturligvis er skuffet, så spiller de faktisk seværdigt håndbold, og marginalerne har ikke helt været med dem indtil videre. Det vender på et tidspunkt.

HC Odense- Ajax København 24-28(13-16)
HC Odense:
Andreas Banggaard 6, Magnus Nowak 4, Andreas Madsen 3, Frederik Dinsen 3, Lasse Rosendahl 2, Christopher Adolphsen, Niclas Thyssen, Niklas Andreasen, Mathias Mosel, Christoffer Werenberg og Lasse Laursen hver 1.

Ajax København:
Minik Dahl Høegh 8, Martin Risom Christensen 7, Christian Olesen 3, Oliver Roepstroff 3, Nikolaj Pedersen 2, Rasmus Graffe, Rasmus Andersen, Nichlas Poulsen, Kasper Nielsen og Patrick Sanggaard hver 1.