Odenses bedste herrehåndboldhold er i gang med at sætte holdet til den kommende sæson, og har netop forlænget samarbejdet med cheftræner Martin Hjortshøj for endnu en sæson.

Sportschef Sune Gren siger: ”Vi har valgt at forlænge samarbejdet med Martin for yderligere en sæson. Selvom resultaterne lige nu ikke er som håbet, så er vi sikre på, at Martin med sin store passion og dedikation er manden, som kan føre holdet videre imod målet om at stabilisere sig i 1. division. Både spillerne, Martin og jeg er rigtig tilfredse med samarbejdet, hvilket gør det helt naturligt, at Martin fortsætter i den kommende sæson”

Martin Hjortshøj udtaler: ”Jeg føler mig ikke parat til at slippe projektet og klubben HC Odense ud af mine hænder. Jeg føler vi har bevæget os i den rigtige retning i det halvandet år, jeg indtil nu har været en del af det. Jeg er glad for den positive fremgang og progressive proces, klubben er i gang med kommercielt, og jeg føler det er det rigtige for mig at fortsætte arbejdet. Nu vil jeg knokle benhårdt sammen med en ærgerrig spillertrup for at sikre vores forbliven i 1. division”

Sune Gren tilføjer: ”På den korte bane skal vi redde os endnu en sæson i 1. division, og på den længere bane skal vi op og stabilisere os som en top 20 klub i Danmark”<

Hårdt forår venter for HC Odense – derfor tilføres ekstra ressourcer til trænerteamet.
HC Odense skal i foråret hente henholdsvis 2 og 4 point på henholdsvis Stoholm og HEI, en mission som bør være mulig. I efteråret betalte vi dyre lærepenge som den nye dreng i klassen – de lærepenge skal omsættes til “cool cash” i foråret, således vi kan trække os sejrsrigt ud af de tætte kampe.

HC Odense har i den forbindelse valgt at tilføre ekstra ressourcer til vores dygtige trænerteam. Thomas “TP” Pedersen, nuværende 3. divisionstræner, træder ind i trænerteamet, således Martin Hjortshøj og Jesper Thaisen kan bruge deres ressourcer endnu bedre.

Thomas skal bidrage med sine mange års erfaring fra ligaen, for henholdsvis GOG og Skjern. Thomas’ ansvarsområde bliver angrebsspillet og de små detaljer, der skal udvikle vores offensive spil endnu bedre. Med Thomas’ indtræden i gruppen, kan Jesper og Martin få frigivet flere ressourcer til at fokusere på defensiven og spillernes mentale udvikling i et presset forår.

For yderligere kommentarer kan sportschef Sune Gren kontaktes på tlf. 4091 9533.