Efter en fremragende slutspurt i foråret, er HC Odense også at finde i landets næstbedste række i den kommende sæson.
I bestræbelserne på at forbedre den afsluttede sæsons placering, har HC Odense herrehåndbold skrevet kontrakt med 2 nye spillere.
Kristian Larsen, bagspiller er kommet til fra sydfynske GOG, hvor han primært har spilet på klubbens 2. Divisions hold, men trænet fast med ligaholdet.
Vi har ligeledes skrevet en 2-årig kontrakt med stregspiller Eigil Feddersen. Eigil kommer fra netop nedrykkede Frederikshavn FI, inden da har Eigil fået sin håndboldopdragelse i Skjern.

Træner Martin Hjortshøj siger om de to spillere:
”Jeg er utrolig glad for, at vi kan tilknytte Kristian Larsen og Eigil Feddersen til vores trup, da nye spillere altid giver ny dynamik. Kristian er en dygtig højrehåndet bagspiller, der kan løfte flere opgaver – både offensivt og defensivt. Derudover er Kristian uddannet i en god ”grundskole” i GOG, og har haft en stor og betydende rolle på GOGs 2. Divisonshold. Det betyder, vi i Kristian får en to-vejs-spiller, der er vant til at tage ansvar og træffe afgørende beslutninger. Jeg ser et godt udviklingspotentiale i Kristian, som jeg forventer, at vi i HC Odense kan indfri.

I Eigil får vi en decideret ”håndværker”, der kommer til at trække et stort læs i begge ender af banen. Eigil er en solid stregspiller, der har en god portion erfaring fra 1. Division i Frederikshavn Fi. Han har den rigtige indstilling og vil med sin træningsflid og hårde arbejdsindsats bidrage positivt til miljøet hos os i HC Odense. Han kommer sammen med Mathias Pilgaard til at danne en god stregduo for os i den kommende sæson.

Sportschef Sune Gren udtaler
“Jeg er utrolig glad for, at vi er lykkedes med at lukke to kompetente herrer, som Martin og jeg har haft flere gode samtaler med. På baggrund af disse samtaler er vi helt sikre på at begge spillere har den helt rigtige indstilling, som passer godt ind i kulturen i HC Odense. Disse to spillere, sammen med de spillere vi holder fra vore nuværende trup, skaber den rette dynamik og kontinuitet i truppen.

Pokalkamp onsdag aften
Nu ser vi frem mod pokalkampen mod TMS Ringsted på onsdag kl. 19.00 i Dalumhallen, hvorefter forberedelserne til den kommende sæson går i gang.